2011/02/09

Suuri Käsityö 2 / 2011

Suuren Käsityön helmikuun numero saapui myöskin joku aika takaperin. Lehdestä löytyi neuleita farkkukankaan pariksi, vauvan neulottuja vaatteita, Amy Butlerin vaatemallisto, äitiysvaatteita ja Hanna Sarénin vaatteita. Ystävänpäiväaskarteluita löytyi useampia.


Yllättäen äitiysvaatteet olivat kaikkein mielenkiintoisimpia. Jotain muuta kuin perusäitiysvaatteita. Kevyet valkoiset kesähousut näyttivät ihanan ilmavilta, voisin ottaa ohjeen normaalillekin koolle kaavoitettuna. Äitiysmekkoa itse asiassa sirompi ihminen voisi käyttää muutenkin, ilman raskausvatsaa.


Äitiysvaatteiden paidassa etukappaletta oli laskostettu sivusaumoihin. Yksinkertainen paita, mutta toimi äitiysvaatteena.


Vauvan neuleista suloinen oli korvallinen huppuhaalari.


Amy Butler -malliston kaavat olivat melko yksinkertaisia, rentoja kesävaatteita. Kaistaleista tarttui hame silmään, yksinkertainen, mutta toimi kyseisistä kankaista. Miksei muistakin.


Ystävänpäivälahjoissa oli monta nopeaa ideaa ystävän pikamuistamista varten. Helppoja koruja, heijastimia, magneetteja, nuppineulatyynyjä tms.

Tekemisen iloa!

3 comments:

 1. Kiitos vinkistä, hakusana "äitiysvaatteet" toi tänne ajankohtaisine tietoineen! *painuu kaupan lehtihyllylle hakemaan omaa SK:tä*

  ReplyDelete
 2. Minusta se Sarenin mekko oli jotain järkyttävää!? Se tosiaan näytti vaatepussilta, kuten kuvastekstissäkin sanotaan... Ei ymmärrä, ei. Nuo Butler-vaatteet ovat lähinnä kangaskaupan mainosta, kaavat todellakin tylsiä vanhoja ideoita.

  ReplyDelete
 3. Pellon pientareella, eipä oikeen tännekään Sarenin vaatteet iskeneet. Etenkin mekon hiha-aukot olivat jotain kamalaa... :D Jotenkin sen verran vanha maku, että haluaa vaatteiden näyttävän vielä vaatteilta. Amy Butler-mallistossa ärsytti panostus kankaisiin, vaatteet olivat hieman "kun nyt tälläsen tekasin, ku oli kiva kangas"-tyyppisiä. Enkä edes pidä kovin värikkäistä ja kirjavista kankaista itse. :D

  Sonja, ainakin itse tykkäsin noista äitiysvaatteista, vaikkeivat ne toistaiseksi kovin ajankohtaisia olekaan. Olisi suuri halu aina selailla käsityölehdet kaupassa, vaikkei se kovin moraalista olisikaan. Inhoittaa, jos ostaa sitten juuri sen lehden, missä ei mitään itselle kiinnostavaa ollutkaan. :)

  ReplyDelete