2011/02/08

Burda Style 2 / 2011

Uusin BurdaStyle taas kolahti jokunen aika sitten postiluukusta. Tällä kertaa mielenkiintoisia vaatteita ei löytynyt niin paljoa kuin parista aiemmasta lehdestä. Lehden teemoina olivat italialainen tyttömäisyys, käytännöllinen safarityyli, merimieshenki ja modernimpi tyyli. Toki löytyi lisäksi plussakokoja ja lapsille juhlavaatteita.


Myös tällä kertaa tykästyin petite -mallin mekkoon. Yksinkertainen mekko, jossa helma rypyttyy vyötärölle, mutta jotenkin tyttömäisen suloinen.


Valkoisen kesämekon raikkautta isommille. Kangas oli hauskaa, isoja kohokuvioita. Tosin en ole varma, tekisinkö vyötärölle rypytystä.


Ihana hame yhdistettynä kevyeen puseromaiseen toppiin! Jostain syystä olen nyttemmin ihastunut valtavasti kynähameisiin. Itselläni ei tosin ole montaa, mutta kuolaan kynähameita joka paikassa. Vyötärö ulottuu korkealle, ja hauskan hameesta tekee sen iloinen värinen kuosi, jota tasapainotetaan yksinkertaisella yläosalla.


Seilorimuotia luksusjahdeille. Hame oli lyhyempi kuin aiempi kynähame, ilman erillisiä vyötärökappaleita.


Periaatteessa en välitä modernimmasta suunnittelusta, mutta seuraavassa mekossa oli siitä huolimatta jotain söpöä ja tyttömäistä. Ei toimisi niinkään tummasta kankaasta, mutta ohuesta ja vaaleasta mekosta tulee juuri sopivan keveä.


Vaatteiden lisäksi lehdessä oli useita askarteluita ja pikkutöitä. Kirjankannet nahasta.


Nahkatyöt jatkuvat, tässä nahkasuikaleilla oli koristeltu lasipulloja ja maljakoita.


Nahkasuikalein koristeltu sohvatyynyt. Suikaleet jätetty hauskasti roikkumaan pitkinä.
No comments:

Post a Comment