Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
125g margariinia
0,5 dl vettä
Täyte:
2 tlk tonnikalaa öljyssä
2-3 pientä punasipulia
180g ruohosipulituorejuustoa
2 dl kermaa
1 dl maitoa
2 munaa
2 rkl vehnäjauhoja
2 paprikaa, keltainen ja punainen
1 tl tinjamia
Sekoita suola vehnäjauhoihin. Nypi jauhot pehmeään margariinin, lisää vesi ja sekoita tasaisesti. Levitä voideltuun piirakkavuokaan.
Kyllä, ne ovat renkaita.
Levitä hieman valutetut tonnikalapalat pohjalle. Pilko punasipulit ja ripottele tonnikalan päälle. Sekoita tuorejuustoon vähitellen kerma, lisää maito, munat ja vehnäjauhot. Kaasa seos piirakkavuokaan. Leikkaa paprika renkaiksi ja asettele piirakan päälle. Ripottele päälle hiukan tinjamia. Paista 200 asteessa 35 minuuttia.
Piirakka maistui myös kylmänä seuraavana päivänä. Sen pidemmästä säilyvyydestä ei olekaan käsitystä, piirakka hävisi jääkaapista.
No comments:
Post a Comment