2011/12/09

Joulukalenteri

Koska mies joulukuun ensimmäisinä päivinä ihmetteli, missä joulukalenterisuklaat ovat, tekaisin meille yhteiseksi joulukalenterin käyttäen viimevuotisen kalenterin pussukoita.

Joulukalenteri, tällä kertaa seinällä roikkumassa.

Kauheasti en viitsinyt satsata, toisin kuin viime vuonna. Laitoin pusseihin käärepaperillisia karkkeja ja suklaata, suklaapatukoita, lakupötköjä ja rusinoita. Ei kovin kummoista, mutta ei ollut tarkoituskaan. Muutama pussi jäi vielä täyttämättä, mutta eiköhän niihin ennen joulua löydy jotain.

Kalenterin teon jälkeen törmäsin netin blogimaailmassa uutiseen joulukalenterien haitallisuudesta. Professorilla on tosin tainnut mennä ns. lelukalenterit sekaisin "mummon esiliinan tasku" -kalenterien kanssa. Saa nähdä, onko meillä ensi vuonna joulukalenteria, enhän voi syyllistyä miehen liialliseen hemmotteluun ja hyvälle totuttamiseen.

Hieman erilaisen joulukalenterin sain mieheni kanssa äidiltäni. Jouluinen kassillinen pienen pieniä paketteja, joihin jokaiseen kätkeytyy pari pussia erilaisia teemakuja. Hauska, ei varmaan muuten tulisi maisteltua esim. valkoista teetä.

No comments:

Post a Comment