2012/01/01

Burda Style 01/2012

Burdan tammikuun numero toivotti tervetulleeksi heti joululomalta palattuani.

Kuvat: BurdaStyle.de

Yksi osio oli täynnä hopean värisiä juhlavaatteita. Pitkää hametta, kapeaa kotelomekkoa, säkkimalleja. Itse pidin eniten epäsymmetrisestä mekosta, jossa vetoketju kulki sivusaumassa. Kangasta oli rypytetty vetoketjun puolelta kuin myös olkapäältä.


Edellisessä numerossa oli lupailtu alusvaatteita, joita odotin innolla. Alusvaatteet kuitenkin olivat lähinnä korkeavyötäröiset alushousut ja bustier-toppi. Näitä molempia eri versiona. Enemmän pidinkin muista teemaan liittyvistä asuista, kuten hörselöbolerosta ja neuletakista. Ohut kietaisupusero ylipitkillä hihoilla oli myös kaunis, tosin sama malli löytyi useampana versiona eri puolilta lehteä.
Mustaa Femme Fatalea... Yksinkertaisia mekkoja. Toinen versio harmaasta toisen olkapään mekosta. Sifongista tehty kietaisupaita, jonka parina perushame, jossa päällikerros sifonkia. Enemmän dramatiikkaa olisin toivonut. Lisäksi mustista vaatteista on aina hankala saada selvää, kun leikkaukset eivät näy kunnolla.

Hempeää runotyttöilyä. Lempivaatteet olivat sifonkipaita, röyhelökauluksinen jakku ja epäsymmetrinen mekko. Kaikki näkyneet jo aiemminkin. Mekkoon vain ommeltu hiha. Ja itse asiassa hiha on juuri se, minkä poistaisin tai muuttaisin.
Plusvaatteet eivät tällä kertaa kovin häikäiseviä olleet. Löysiä tunikoita, joissa paljon tilaa vatsalle. Jännä juttu, välillä Burdan toimituksessa tunnutaan tajunneen, ettei isompi koko tarkoita säkkimäisyyttä, mutta välillä taas unohtuu kokonaan. Suosikkini oli tunika, joka rypyttyi rinnan alle, ei ehkä vähiten kankaan takia.


Lehdessä oli myös koko perheen naamiaisvaatteita. Suosikit olivat etana ja vadelma. Etana itse asiassa näytti hyvältä, vadelma taas oli täysin absurdi kokonaisuus. Muita kasvisvaihtoehtoja oli parsakaali (naiselle), porkkana (miehelle) ja tomaatti (lapselle).Vihannesten lisäksi löytyi myös muita naamiaisasuja. Bollywood-henkiset asut koko perheelle olivat kauniita. Etenkin lasten bollywood-housuja mietin, jos tekisi ihan muuten vain, pussittavat housut antaisivat hyvin tilaa myös ei-joustavista materiaaleista. Avaruusasuihin petyin, olivat lähinnä eri tavoin asustettuja haalareita tai labratakkeja. Mallit löytyivät myös Kivisten ja Sorasten tapaan pukeutumiseen.


No comments:

Post a Comment