Ainekset, n. 20 kpl:
5 dl murskattuja digestive-keksejä
3,75 dl tomusokeria
2,5 dl suklaapähkinälevitettä
1,25 dl juoksevaa margariinia
1,25 dl rouhittuja, suolattuja maapähkinöitä
200g tummaa sveitsinsuklaata
Jäähtynyt taideteos ennen paloittelua.
Sekoita keksimurskan joukkoon tomusokeri, lisää joukkoon suklaapähkinälevite ja juokseva margariini. Sekoita hyvin sekaisin ja lisää joukkoon rouhitut suolapähkinät. Levitä leivinpaperia pieneen vuokaan, levitä taikinaseos päälle. Sulata suklaa mikrossa (tai pienessä kattilassa tai vesihauteessa) n. 15-20s pätkissä. Levitä sula suklaa taikinan päälle. Anna jäähtyä rauhassa ennen paloittelua.
Pakkaustohinoita. Kestivät kuljetuksen hyvin.
Palaset leikkautuivat kauniin terävästi.
Helppoja ja nopeita tehdä, ja saivat kehuja paljon. Suolatut pähkinät antavat makua ja muuten maistuu suklaalta. Hillitsin itseni ja söin vain 1,5 palaa, mieli olisi tehnyt enemmänkin!
No comments:
Post a Comment