2009/07/05

Parveke

Vihdoin sain otettua parvekkeesta kuvia. Yleisilme parvekkeella on nyt siisti, väritkin sointuvat kohtuullisen hyvin toisiinsa. Seinät tuntuvat paljailta, mutten oikein tiedä, millä niihin saisi ripustettua jotakin.

Parveke kokonaisuudessaan.
Lähikuva tuolista.
Orvokkipata.
Päivät ovat enimmäkseen kuluneet romaanien parissa. Sain viimein lopetettua Diana Gabaldonin neljännen romaanin "Drumms of Autumm". Luin kirjaa yhteensä varmaan yli vuoden verran, alkupuoli oli paikoitellen hyvin tylsää ja tapahtumaköyhää. Jatko-osia löytyy vielä kaksi ja molemmat ovat jo olleet kauan omassa hyllyssä. Taidan kuitenkin pitää hieman taukoa Gabaldonista. Kirja kirjalta tarina muuttuu raskassoutuisemmaksi. Ehkä osittain vaikuttaa myös se, etten ole järin kiinnostunut Amerikan historiasta, toisin kuin Skotlannin historiasta.

Lainasin tuttavalta muutaman elokuvan ja katselin David Frankelin "Paholainen pukeutuu Pradaan" uudemman kerran. Tarina ei ole kovin kummoinen, mutta elokuva on täynnä ihania vaatteita suuntaan jos toiseen. Tuli syyhy tehdä itsekin pitkästä aikaa jotain. Erityisesti olisi ihanaa piirtää ja suunnitella, mutta todennäköisesti ideat ovat niin utopistisia, etten jaksaisi niitä toteutta loppuun asti. Eikä rahatilanne anna oikein myöten kymmenille metreille kangasta.

Eilen sain yllätysvieraita lyhytkäynnille. Olivat ohikulkumatkalla ja satuin olemaan sopivasti matkan varrella. Onneksi pakasteessa oli paistettavia patonkeja ja piirakkaa, vaikea äkkiä keksiä tyhjästä jääkaapista mitään gourmee-tarjottavaa. Mukavaa kylläkin, että joku kävi, vaikkei puheenaiheita paljoa tuntunutkaan löytyvän. Muistuttaa, miksi kannattaa pitää koti siistinä. Onneksi olin siivoillut edellisenä päivänä.

No comments:

Post a Comment