2009/07/09

Hamsteri iskee!

Novitan kausi on kohta vaihtumassa, ja kaupat myyvät poistuvia lankoja alennuksella. Itse oli pakko ostaa lankoja, kun näin nättejä värejä alennuksessa. Alennus ei tosin ollut kuin -30% normihinnasta, mutta taustalla on pelko, ettei väriä sitten enää saakaan mistään. Hamstraus on paha tapa, itselläni on viime talvelta monta kerää violettia Huopasta odottamassa paria suunniteltua työtä. Ja jossain aiemmissa taitaa olla punaista ja mustaa.

Ostin turkoosia Huopasta (väri 349, 100g), 7 veljestä kolme kerää (150g/kerä): kirkkaan sinistä (119), violettia (750), ja unikon punaista (526). Lisäksi 2 kerää turkoosia Bambua (313) ja 2 kerää taivaansinistä (149, 50g/kerä). Yhteensä siis 750g.

Itse asiassa taivaansiniset Bambut ostin jo paria päivää aikasemmin. Käsityöpalstoilla ja blogeissa on uusimpana villityksenä, mitä olen itse huomannut (mikä ei kovin nopeaa ole, en voi sanoa olevani aktiivi), ollut neulotut tiskirätit. En oikeastaan ole koskaan kovin suuritöisiä neuleita saanut aikaiseksi, ajattelin, että rättien teolla voisi kokeilla eri neulekuviomalleja. Ensimmäinen rätti lähtikin heti puikoille, täytyy kokeilla, miten toimii käytännössä. Jos omassa käytössä osoittautuu niin toimivaksi, kuin kokeilleet hehkuttavat, saan tuosta oivan ja helpon lahjaidean vaihteluksi sukille.

Langat. Violetti on ehkä hieman harmaa/sininen, vaikka luonnonvalossa otettu.

Itse asiassa sivussa näkyy bambusta aloitettu rätin pätkä.

Uimassakin olen nyt käynyt. Yhteensä sain uitua 600m, ja nyt oli kolmas kerta, mitä kävin, joten olen itse kovinkin tyytyväinen. Kovin upea oma tyyli ei ole, mutta tästä se lähtee. Kunhan tottuu veteen, on helpompi kokeilla uusia tyylejäkin. Ensimmäisellä kerralla oli alkuun vaikea uida edes 25m:n matkaa.

Uusi bc-kirjakin tuli. Kate Longin The Bad Mother's Handbook.


No comments:

Post a Comment