2011/11/01

Burda Style 11/2011

Marraskuun Burdasta löytyi aivan ihania vaatteita ja toisaalta karseita. Ainakin oli paljon vaatteita, jotka leikkaukseltaan olivat mielenkiintoisia, muutakin kuin perusmallisia vaatteita.

Kuvat: BurdaStyle.de

Ensimmäinen teema sisälsi kahdeksan mekkoa pikkumustista iltapukuihin. Oli lyhyempiä ja pidempiä, peittävämpiä ja avonaisempia. Itse pidin vyötärölle drapeeratuista mekoista. Myös epäsymmetrinen iltapuku ja rypytetyllä etumuksella varustettu pikkumusta olivat kivoja.


Sama mekko pidempänä laahuksella.

Epäsymmetrinen iltapuku.

Pikkumusta rypytetyllä miehustalla.

Seuraava teema oli ylistys punaiselle ja punahilkalle. Sadunomaisia vaatteita lapsellisuuden häiveellä. Viitan ja takin mielenkiintoinen risteytys, kettupuuhka, muutama mekko, niukka takki ja reilumpi duffelitakki. Suosikeiksi pääsivät mekko, jonka miehustasaumaan oli ommeltu röyhelöitä ja topin ja ponchon välimuoto.Seuraava mallisto sisälsi rentoja ja huolettomia vaatteita maaseudulle. Suunnittelijoille tuntui äkkiä tulleen pakkomielle sitoa mekkojen alaosia vyötärölle. Lopputulos näytti kuin mekon värinen paita olisi sidottu vyötäisille. Ei kovin imartelevaa. Vaatteiden joukosta löytyi myös muutama reilumpi takki. Omia suosikkejani olivat ylipitkähame selkeillä vyötärölaskoksilla ja pitkähihainen paita kietaisukauluksella ja pudotetuilla olkapäillä. Paitaan löytyivät kuvitetut helppo-ohjeet.Seuraava mallisto mainosti itseään sekoituksena jet settiä, mustalaisuutta ja itämaisuutta. Pidän mielestäni kahdesta viimeisestä, joten pieleen meni. Housuista löytyi mielenkiintoiset kietaisuhousut sekä jonkinnäköiset pussihousujen ja haaremihousujen yhdistelmät. Jälkimmäiset myös haalariversiona. Ehkä sopisivat kovin laihoille. Tosin lehdin mallitkin näyttivät melko reiteviltä kyseisissä vaatteissa. Toki jalat näyttävät hyvin siroilta. Muutama niukkalinjainen takki vaatteiden joukosta löytyi, jotka olisivat toteuttamiskelpoisia.

No comments:

Post a Comment