2011/08/04

Burda Style 8 / 2011

Elokuun Burda odotin ehkä enemmän, mnitä se kuitenkaan antoi. Monia hyviä perusvaatteita löytyi kyllä, muttei niinkään niitä, jotka olisivat huutaneet kaivamaan ompelukoneen esiin. Yleisilme oli lisäksi edellisen numeron jälkeen aika väritön.

Kuvat: BurdaStyle.de

Ensimmäisenä mallistona oli 50-luvun tyylisiä vaatteita. Mm. keeppi, monta mekkoa, kapeita hameita ja lyhyitä jakkuja sekä A-linjainen trenssi. Oma suosikki oli yksinkertainen mekko, jossa pääntie jatkui takana roikkuvana huivina. Ei ehkä arkikäyttöön, mutta miksei ns. parempana mekkona.


Seuraava teema kehräytyi hempeistä väreistä, ohuista kankaista ja arasta naisellisuudesta. Vaatteet olivat yksinkertaisia ja sen verran suoria malliltaan, etteivät oikein taida istua normaalivartaloisen päälle. Itse pidin rypytetystä hameesta. Voisi käyttää vatsamakkaroitten peittämiseen.Seuraavana teemana oli militaristien yksityiskohtien yhdistäminen romanttiseen ja naiselliseen tyyliin. Eniten pidin näistä vaatteista. Valinnanvaraa oli karkeammista vaatteista pehmeämpiin. Mekkoja, hameita, housuja, takkeja, paitoja. Itse pidin mekosta, jossa oli drapeerattu pääntie (heh, yllätys, satun rakastamaan tuon tyylisiä päänteitä). Myös röyhelökoristenen pusero ja mekko vaikuttivat kivoilta, vaikka taitavatkin mennä enemmän kermakakkuosastoon.
Seuraavana vuorossa oli brittityyliä. Kovin harmaata ja tönkköä. Tylsää. Kuvat olivat kyllä kauniita, mutta vaatteet eivät olleet edukseen. Tykästyin röyhelömekkoon ja yksinkertaiseen hameeseen. Mekko oli tosin sama kuin edellisessä kuvassa, mutta toisenlaisesta kankaasta tehtynä näytti paremmalta, ainakin arkikäyttöä ajatellen. Minihameeseen löytyi kuvitettu helppokaava.Plusmallisto tähtäsi pehmeään toimistotyyliin. Ei oikein kolahtanut. Liikaa roikkuvia osia takeissa, liikaa kangasta. Vaatteet eivät imarrelleet runsaampia vartaloita, kuten vaikka edellisen lehden juhlapuvut. Enemmän tuli mieleen itselle äitiysmallistot, useassa vaatteessa vatsan päälle oli kerätty paljon kangasta. Periaatteessa esim. lyhythihainen mekko oli kivan näköinen, mutta jotenkin se näytti vain niin raskaalta.


Lisäksi lehdestä löytyi lapsille takki, pusero, housuja ja hameita. Hieman köyhä saalis kokonaisuudessaan lehdessä. Toki meneillään oleva muoti vaikuttaa. Ja kaikki ei aina miellytä kaikkia.

No comments:

Post a Comment