2011/07/31

Fifi III

Ensimmäisen Fifini onnistuttua hyvin innostuin tekemään myös Fifin hieman toisella mallilla joululahjaksi. Joululahjasta kuitenkin tuli lopulta ennemmin juhannuslahja. Huivi kyllä valmistui melkein ajallaan, mutta pingottaminen on venynyt nyt useita kuukausia. Fifi III:n ohje on Ullasta, ja löytyy täältä. Lankaa meni hieman yli kolme kerää, tarkempaa määrää en huomannut mitata. Kulutusta on kuitenki helppo muuttaa kuviokerrosten määrää muuttamalla.

Kokonaiskuva.
Huivissa yhdistyi tavallaan kaksi kolmiota.

Huivin malli oli kaunis, ja reunat hauskan pykäläiset.

 Lähikuvaa mallista.

Kotoa löytyy ylimääräinen petauspatja, johon nuppineuloilla kiinnittelen huivin. Lattiatilaa viritys kuitenkin vaatii. Jotkut pingottavat huiveja taipuisien rautatikkujen avulla, toiset pujottavat paksua puuvillalankaa reunan reikiin ja venyttävät huivia sen avulla. Itse olen kuitenkin pingottanut huivit suoraan nuppineulojen avulla.

Hih, kuvatessa sattui huivin viereen sopivan värisiä kukkiakin.

Melkein haluttaisi tehdä itsellekin tuollainen ihanuus, helppo neuloa ja kaapista löytyy useampi kerä Novitan Rose Mohairia. Toisaalta mallineule käy hieman tylsäksi ajan kanssa, kun kuvio on koko ajan samaa. Toisaalta eipä tartte seurata kaaviota koko aikaa.

No comments:

Post a Comment