2011/07/30

Burda Style 7 / 2011

Bloggailen heinäkuun Burdasta hieman myöhässä, heinäkuu kun oli lomakuu. Kivoja vaatteita löytyi paljon, sekä normimallistosta, että plusmallistosta. Valittavaa riitti rennoista rantavaatteista iltapukuihin.

Kuvat: BurdaStyle.de

Yksi lehden teemoista sai inspiraatioa rennosta rannalla olosta ja merenneidoista. Veden sävyjä löytyi paljon ja vaatteet olivat mukavan näköisiä. Omiin suosikkeihin nousi toppi, jonka eteen oli ommeltu epäsymmetrinen koriste ja superyksinkertainen yksihihainen mekko, joka käytännössä oli neliön mallinen. Yksinkertaista, näyttää (ainakin kuvassa) hyvältä, mutta olisinko itse tullut ajatelleeksi? En.Toinen teema oli musta ja yksinkertaisuus. Ei ehkä kuumimpaan kesäaikaan sopivaa, mutta käytännöllistä. Yhtä puseroa ja mekkoa jäin miettimään, joissa pääntie ulottui rintojen alle halkiona. Kivaltahan näytti kuvissa, mutta miten se yläosa pysyy ryhdissä ja ylhäällä? Teippiratkaisut taitavat kuitenkin olla vain iltapukuja tms. varten. Itse löysin joukosta pari mekkoa. Toinen yksinkertainen, olkaimeton ja rypytetty, toinen hieman asiallisempi, mutta yksinkertaisella mallilla silti. Tosin mekon malli saa lantion näyttämään suuremmalta, mutta siinähän vyötärö sitten kaventuu.Romanttisia tuulia ripauksella nostalgiaa... Kimonoita, pitsiä, 40-lukua... Tykästyin pieneen epäsymmetriseen paitaan ja pitsillä koristettuun mekkoon.Yksi mallistoista tarjosi rentoja vaatteita esim. matkusteluun. Ehkä hieman liianki rentoja, tarjolla oli ylisuuria paitoja ja roikkuvia housuja. Itse lämpenin hieman ylisuuren paidan ja minishortsien yhdistelmälle. Kietaisupusero ja hame trikoosta olivat toimivia je helppoja perusvaatteita. Harmaa mekko, jonka ympäri oli kiedottu kangassuikaileita vei muista vaatteista voiton.
Pikkutytöille lehdestä löytyi suloisia mekkoja ja puseroita. Röyhelöitä, rypytyksiä ja pitsiä oli käytetty paljon. Yleisilmeeltään olivat kaikki söpöjä.


Ja plusmallisto, lehden ihanin osuus. Jotenkin Burda vain kolahtaa eniten silloin, kun lehdessä on plusmalliston juhlavaatteita. Toki osa onnistui paremmin osa huonommin. Mutta suurin osa ihania, joita väriksi valittu voimakas punainen korosti. Oma suosikit olivat löysähkö pitkähihainen mekko ja sifongilla kuorrutettu mekko näyttävillä vyötälaskoksilla.Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä. Aivan taivaallinen merenneito-mallinen iltapuku, johon on ommeltu päälle sifonkihuivi toisen olan yli. Jos tarvitsen iltapukua, tulen harkitsemaan tätä yhtenä vaihtoehtona pitkään.


Inspiraatiota!

No comments:

Post a Comment