Helppoa ja nopeaa. Aineksetkin olivat yksinkertaiset, ja silti lopputulos oli yllättävän hyvää. Ohje löytyi tuoreimmasta RuokaPirkasta, toukokuu 2011.
Ainekset:
3 sipulia
300g pakaspaprikasuikaleita
öljyä
5 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
yrttimausteita
sokeria
ruohosipulia
turkkilaista jugurttia
grillimakkaroita
Lohko sipulit ja kuullota niitä pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää joukkoon jäiset paprikasuikaleet, hienonnettu valkosipuli sekä mausteet. Hauduttele vähän aikaa, kunnes ylimääräiset nesteet ovat haihtuneet. Lisää loppuvaiheessa sokeri (hunajaakin voi käyttää) ja ripottele pinnalle ruohosipulia. Makkarat voi joko grillata, tai paistaa uunissa 225:ssa 15-20min. Tarjoile paprikasipulipannun ja makkaroiden lisäksi turkkilaista jugurttia.
Itse hullaannuin ruokaan täysin. Turkkilaisen jugurtin käyttäminen oli loistoidea, sipulin liika polte peittyy pehmeään jugurttiin. Miksei toimisi jossain muussakin ruuassa, liian tulisissa voisi tasata makuja.
Voimasormukseni
5 years ago
No comments:
Post a Comment