Ainekset:
400g jauhlihaa
1 tlk kermaviiliä
½ ps sipulikeittoaineksia
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
100g pakastemaissia
2 tl oreganoa
3 tomaattia
1 prk Créme Bonjour Cuisine valkosipuli&yrtit
Sekoita kermaviili, sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Lisää kananmuna, jauheliha, maissit ja oregano. (Älä tee niinkuin minä teen: unohdin oreganon totaalisesti tekovaiheessa, ja ripottelin sitä valmiiden pihvien päälle...) Kastele kädet vedessä ja muotoile taikinasta n. 10 palloa, jotka liiskaat pihveiksi. Paista pihvejä uunissa 225 asteessa 15min. (Toki voi paistaa myös muurikkapannulla tai paistinpannulla.) Pihvien valmistuessa pilko tomaatit, ja sekoita ne cuisineen. Tarjoile pihvien kastikkeena.
Maissijauhelihapihvejä perunoilla ja tomaatti-cuisine-kastikkeella.
Hyviä peruspihvejä, tekivät kyllä kauppansa. Tomaatti-cuisine-kastike vetistyi helposti, ja siinä olisi voinut olla ehkä hitusen enemmän makua.
No comments:
Post a Comment