2009/09/06

Palmikkotumput ja palmikkomyssy

Kuten aiemmin tuli kerrottua, Tempo pelmahti suoraan kaupasta puikoille. Tähän mennessä on valmistunut palmikoin koristellut tumput ja myssy. Neulominen oli todella nopeaa langan ja puikkojen paksuuden takia. Näitten jälkeen on ollut tuskallista aloittaa 2,5 puikoilla konttisukkia... Tumppujen peukalosta tuli hieman kookas suhteessa muuhun lapaseen, ohjeessa olisi parantamisen varaa.


Palmikoin koristellut tumput.
Novita syksy 2009.
Novita Tempo violetti (790), 100g.

Palmikoilla koristeltu myssy.
Novita syksy 2009.
Novita Tempo vihreä (364) ja violetti (790), 100g.

Tänään oli taas vähään aikaan OuNen neuletapaaminen, mukavaa päästä porukalla neulomaan kuunnellen yleistä jutustelua. Itse tein konttisukkia, pääsin onneksi jo neliöitten neulomisvaiheeseen ja toiselle rivillekin. Ihan kaikista viisain ajatus ei tainnut olla molempien sukkien ottaminen yksille pyöröpuikoille, taidan siirtää toisen konttineuleen ajaksi toiselle kaapelille odottamaan.


Konttisukat, pari ensimmäistä raitaa neulottu.

Kaveri kävi aamusta, leivoin vaniljasilmäpullia. Täyte oli hyvää, pullataikina epäonnistui. Jostain kumman syystä taikina ei kohonnut, vaikka aiemmin ei pullataikinan kanssa ole ollut mitään ongelmia. Tosin ohje poikkesi hieman normaalista pullataikinan ohjeesta. Jäi aika sitkeäksi ja kuivaksi, eikä kovin makeaakaan ollut. Täytyy kokeilla uudestaan turvallisemmalla pullataikinalla.


Vaniljasilmäpullat, puolet satsista.

Lämpimän pullan tuoksua ja raikkaita syyssateita!

2 comments: