2009/09/02

Kissoja ja kirjoja

Viikonloppuna kävin ihailemassa pientä kissanpentu, joka saattaisi olla jossain vaiheessa muuttamassa ainakin osittain luokseni. Pikkuiselle ei ole vielä keksitty sopivaa nimeä, kaikki vaikuttavat hieman vääriltä, eivätkä kunnolla kuvaa juuri tätä yksilöä. Pikkuinen on mitä todennäköisimmin poika, 100% varmuutta ei kuitenkaan asiasta ole.

Tällä hetkellä Nuoska-koodinimellä kulkeva pikkukissa.

Paikalliset bookcrossarit aktivoituivat taas syksyn tullen ja pidettiin ensimmäinen syksyn tapaaminen. Pöytä täyttyi taas kirjoista, ja mukaan tuli otettua enemmän kuin annettua eteenpäin. Jonkinlainen nälkäkuuri kirjojen suhteen pitäisi pitää, luettavien kirjojen pino kasvaa kasvamistaan kun ahnehdin lisää ja vielä lisää kirjoja. Alennusmyynnistäkin olen ostanut ison kasan kirjoja, jotka pitäisi lukea. Parin euron tarjoustahan ei voi ohittaa, eihän?

Kirjapöytä miitissä, kaikki eivät mahtuneet kuvaan.

Kirjaston läheistä yleistä maisemaa, oli kaunis ilma.

Viime viikolla tuli ostettua lankoja. Ja tällä viikolla puikkoja, kun hoksasin, ettei sopivan kokoisia puikkoja löydy vielä. Ostin tarjouksessa ollutta Tempoa (2 violettia 790, 1 punainen 569 ja 1 vihreä 364; 100g /kerä) ja ihan perus 7 veljestä (2 vihreää 391 ja 1 keskiharmaa 043; 150g /kerä). Tempoista en saanut edes kuvaa, hinku päästä kokeilemaan kasvoi liian suureksi. Laitan sitten valmiista tuotteista. Olen tekemässä Temposta lapasia (peukaloa ja viimeistelyä vaille valmiit), myssyä (omituisella palmikolla) ja kaulahuivia. Ohjeet ovat syksyn Novitasta, ja täytyy myöntää, että palmikot todella sopivat Tempoon. Lanka on riittävän paksua, joten palmikko ei lyttäänny, mikä ainakin aiemmissa töissä on ollut ongelma.

Eipä muuta tällä kertaa. Opiskelut ovat verottaneet aikaa, tosin monta neule-luentoakin on ollut.

No comments:

Post a Comment