2009/09/20

Lankaostoksia ja säärystimet

Ostin lankoja, kun sai tarjouksesta. 4 kerää 7 veljestä. Luumua (783), verenpunaista (587), tumman ruskeaa (687) ja mustaa (099, 150g kukin). Lisäksi pari kerää unikon väristä bambua (526, 50g).

Langat.

Luumun ja mustan värisestä on suunnitelmissa tehdä itselleni säärystimet. Syksy on tullut, lenkeillä huomaa nilkkojen alkavan jo palella, eikä kaapista löydy säärystimiä. Eipä niitä montaa olekaan ollut, moneen vuoteen en käyttänyt talvisin ollenkaan housuja, joten villasukat toimivat säärystimiä paremmin.

Luumun väriset olen jo ehtinyt aloittamaan, nappasin kelttiläispalmikkokuvion kirjasta ja kaverin tekemistä säärystimistä sain idean tehdä toisen puolen helmineuletta.


Etupuoli säärystimistä.
Takaosa.
Hieman taukoa on tullut pidettyä mistään tekemisestä. Syksy on lähtenyt käyntiin ja kaikki painaa päälle. Metsässä on ihana käydä kävelemässä ja juoksemassa, jotenkin se märkä tuoksu on aivan ihana. Täysillä vesisateilla ei vain viitsi nokkaansa ulos pistää. Mutta hieman kauniimmalla ilmalla lähistön lenkkipolut ovat kauniita ja rauhoittavia, tuntuu, että saa taas kiinni olennaisista asioista.


No comments:

Post a Comment