2012/04/08

Suuri Käsityö 04/2012

Huhtikuun Suuri Käsityö ei herättänyt tekemisen syyhyä sormiin. Joitakin kivoja juttuja kuitenkin löytyi.

Kuvat: SuuriKasityo.fi

Kesävaatteita printtikankaista: pari mekkoa, pari hametta, jakku ja pusero. Kivoja vaatteita, mikään ei ollut aivan peruskaavan mukainen, vaan malleissa oli jokaisessa jotain pientä mielenkiintoa.


Valkoiset kesävaatteet pluskokoisille olivat turhan säkkimäisiä. Voivathan plusvaatteet istua, ei niiden ole pakko olla. Tytöille löytyi monta mekkoa ja pojille housuja ja paitoja.

Puolihameen helman shibori-pallokuvion värjäämiseen löytyi ohje. Lähempää kuvio oli viirumainen pallokuvio, tavallisia batiikkikuvioita mielenkiintoisempi. Toki aikaa ja vaivaakin meni enemmän.


Huhtikuun Nuori Suunnittelija -asu oli yksiolkaiminen mekko rimssuhelmalla. Toimiva juhlamekko.

Suomi-fanikamaa penkkiurheilijoille. Vaikka penkkiurheilu ei innostaisi, löytyi monta hyödyllistä ohjetta: sadeviitta, istuinalusta, termospullon suoja, reppu ja asusteita.


Neulepuolella virkattu afrikankukkapeitto ja pallopintainen tyyny houkuttelivat. Lankoina oli pitkästä aikaa käytetty Novitaa: Miamia ja Hankoa.


Paljon löytyi pitsineuleita, mm. puikkovirkkauksena toteutettu pitsipusero.


Sisustuksen puolelta löytyi meriteemaa: purjekankainen laukku, istuinalustoja ja tyynyjä. Äitienpäivälahjaksi oli askarreltuja kortteja ja koristeellisempia sohvatyynyjä.No comments:

Post a Comment