2011/04/01

Burda Style 4 / 2011

Burdan huhtikuun lehti oli täynnä kesävaatteita. Kohtuullisen mekkopainotteista, lepakkohihoja näkyi myös paljon. Ensimmäiseen osioon oli valittu suhteellisen yksinkertaisia vaatteita, joista sai paremman näköisiä hyvillä materiaaleilla. Puseron ja takin välimuodosta pidin etenkin hihojen takia. Tosin epäilen, tulenko koskaan harkitsemaankaan sen enempää tekemistä, malli olisi itselle liian pussittava.

Kuvat: BurdaStyle

Yksinkertainen, astetta asiallisempi kesämekko. Hiaton ja polvipituinen. Lehdessä mekko oli toteutettu mokasta.


Yksinkertainen satiinipusero. Mallia ei kauheasti ollut, mutta nopeita pikkupaitoja on hyvä aina olla.


Toisessa osiossa oli rantaoloihin sopivia ohuita vaatteita. Erityisesti ihastuin seuraavaan mekkoon, se jotenkin on niin ilmava ja keveä. Huomaa, miksi kangasvalinnoilla on väliä, mekon malli muistuttaa safaripaitaa. Tekisi mieli tehdä kesäksi itselle, toisaalta epäilyttää, jos ryssii kangasvalinnan ja lopputuloksena on navettamekko...


Lehdessä oli myös kukkamekkoja toteutettuna ohuista materiaaleista. Huomaa, miten paljon riippuu oikeasta materiaalista. Ja toki myös kuvauksesta. Alla oleva mekko oli kietaisumekko, kaavakuva näytti enemmän aamutakilta. Mutta kuvassa mekko näyttää jotenki herkältä.


Edellinen mekko holkkihihoin.


Myös seuraavassa mekossa onnistunut materiaali oli takana, mekko itsessään oli pitkän paitapuseron mallinen, alla alusmekko.


Merenrantatunnelmia oli myös jonkin verran. Pitkän topin/tunikan ja liivin yhdistelmä oli ihana. Tai sitten se johtuu mallista ja kiinalaisesta päivänvarjosta.


Plusmallisto oli enimmäkseen rentoa. Pinkki tunika pisti positiivisesti silmään.


Lehdessä oli myös muuta härpäkettä, koristeluideoita ohjeineen. Itse pidin paljeteista tehdyistä kukkasista, joista tässä oli tehty rannekoru.


Toinen koristeluidea kuorrutti vaatteita ja esineitä aplikoiduilla koukeroilla. Itse pidin, koukerot toivat muuten yksinkertaisiin vaatteisiin sitä jotain.


 Myös punottuun vyöhön löytyi ohjeet. Itse ei tule vöitä käytettyä paljoa, mutta jos harkitsisi uudelleen.


 Lehdessä oli myös pääsiäiskoristeita. Kuvan oikealla ylhäällä oleva puputaulu vei sydämeni.


Myös ompelutarvikelaukku näytti suhteellisen kätevältä. Voisi melkein tehdä, olisi kotonakin kaikille tarvikkeille paikkansa ja ennen kaikkea ne voisi helposti ottaa mukaan tarvittaessa.


Tekemisen iloa ja inspiraatiota!

No comments:

Post a Comment