2010/05/18

Persiljapihvejä ja mustapekkastiketta

Tein persiljalla maustettuja jauhelihapihvejä ja pippurista kermakastiketta, ohje löytyi Ruokapirkasta 49/2009. Olin laiska ja paistoin pihvit uunissa. Kananmunan unohdin melkein taikinasta, vasta muotoiltuani pihvit pellille tajusin niistä puuttuvan olennaisen sitojan. Takaisin taikina vain kulhoon ja muna mukaan.

Pihvit onnistuivat hyvin ja erityisen hyvää oli mustapekka-juustosta ja ruokakermasta kiehautettu kastike. Aika rasvaista tosin, ei ehkä joka päiväiseen ruokaan, mutta jumalainen kerman ja pippurin yhteissoitto.

Jauhelihapihvit ja kermakastikkeen tarjoilin puikulaperunoiden ja tuoreen kurkun kanssa.

Pikku annos.


Hyvää ruokahalua!


No comments:

Post a Comment