Pihvit onnistuivat hyvin ja erityisen hyvää oli mustapekka-juustosta ja ruokakermasta kiehautettu kastike. Aika rasvaista tosin, ei ehkä joka päiväiseen ruokaan, mutta jumalainen kerman ja pippurin yhteissoitto.
Jauhelihapihvit ja kermakastikkeen tarjoilin puikulaperunoiden ja tuoreen kurkun kanssa.
Pikku annos.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjKpjJH4XcfzQ0n6xI1ZjomgPjdDH61ilzT2_ji4AZVFoLraKz-wNJVJNRLtwdsSNEm2glQUDCBZwO8su6Xt2TFT7BaU0Trce0dwH06MxWl5MGe3J7um6gh2b7E0L-3RmsWR61MDl12FYU/s320/persiljapihvit.jpg)
Hyvää ruokahalua!
No comments:
Post a Comment