2009/06/29

Istuskelua rannalla

Ei mikään erikoinen päivä, livahti käsistä lähes itsestään. Ystävän kanssa kävin rannalla istumassa. Pienet piknikeväät, aurinkorasvaa ja hyvä kirja mukaan. Voisin melkein alkaa lomailla kokopäivätoimisesti ja ympärivuotisesti, jotenkin ihanaa kun voi vain olla.


Olen nyt kesäloman aikana itse asiassa lukenut aivan ennätysmäisesti kirjoja. Bookcrossingin kautta olen päässyt osasta kirjoista eroon ja saanut itse luettavaksi useamman hyvän kirjan. Kirppariltakin ostaa helpommin kirjan, kun tietää, ettei se jää omaan hyllyyn pölyttymän. Ei sen puoleen, itselläni on ongelmana alati paisuvat kirjapinot ja laatikot. Liian monta kirjaa, joista ei henno luopua ja jotka jäävät vakituisesti asuttamaan kirjahyllyä. Kuitenkin on myös monta kirjaa, jotka luen kerran, ja joihin en palaa uudelleen enää. Tällaiset voin aivan hyvin laittaa eteenpäinkin, jolloin bookcrossaus sopii hyvin.

Parvekekalusteet ostan ehkä sittenkin, löysin kohtuuhalvat. Ajattelin, jos jollain puuvärillä maalaisi ne, saisi värin enemmän hehkuvammaksi. Tosin ensimmäisenä projektina on ruokakaluston maalaaminen. Isomummolta perityn pienen, valkoisen ja puisen ruokakaluston olen siis maalaamassa mustaksi tai ainakin hyvin tummanruskeaksi. Valkoinen ei vain jotenkin istu omaan sisustustyyliin. Mitkään perintökalusteet ei kyllä ole kyseessä, mummolta olen asian varmistanut, mutta hyvää puuta ne kyllä ovat. Ei väärän värin takia viitsi jättää käyttämättä.


No comments:

Post a Comment