2010/12/01

Joulukalenterit ovat täällä!

Tänä vuonna sain aikaiseksi neljä joulukalenteria, kyllä se tästä lähtee. Viime vuonna tein varttuneemmalle pariskunnalle joulukalenterin, tänä vuonna kalenterit ovat hieman eri tyylisiä.

Suureksi osaksi käytin kaupasta ostettavia pikkumakeita kalenterin täytteinä, joten jokaisessa postauksessa ei tule olemaan maata kaatavia kuvia. Ajattelin kirjailla yllätyksiä ylös muistiin itselleni ja vinkiksi muille. Yllättävän hankala on keksiä pieniä, mutta erilaisia yllätyksiä. Omissa kalentereissani toistoa syntyi paljon, kiire näkyi sisällössä.

Ensimmäinen kalenteri on joulukalenteri koko perheelle, jossa on kaksi pientä lasta. Ensimmäisestä kalenterin pussukasta löytyi jouluisia tarroja, joita voi lasten kanssa liimailla koristukseksi.

Perhekalenterin mukana lähtenyt kirje.
Toinen kalenteri on suunniteltu villille sinkkutytölle, ja yllätyksiin liitin mukaan hieman ironisia tekstejä. Ensimmäisenä oli jim-suklaapatukka. Pieniä suklaapatukoita rohmusin aikanaan Stockmannin hulluilta päiviltä, olivat hieman tavanomaista halvempia.

Kolmas kalenteri on läheiselle tyttökaverille, joka pitää pehmoleluista ja osaa arvostaa elämän pieniä söpöjä asioita. Myös sieltä löytyi suklaata, suffeli-patukka.

Neljäs kalenteri on suunniteltu Miehelle ja sieltä löytyi tänään lempisuklaata, eli muutama siivu After Eightejä.

Miehen joulukalenteri roikkumassa katosta.


Joulun odotusta!

No comments:

Post a Comment