2011/12/01

Burda Style 12/2011

Joulukuun numero oli ehkä hienoinen pettymys kokonaisuudessaan. Kovin paljoa kiinnostavia vaatteita ei löytynyt, vaikka joukossa oli myös helmiä. Tekoturkisvaatteet muistuttivat aika paljon turkisvaatteita, eli varsinaista mallia niissä ei ollut. Leikki-ikäisille oli rentoja trikoovaatteita painatuksilla. Perusmalleja, mutta ei mitään kovin erikoista tai söpöä tai hauskaa. Plusmallistossa oli juhlavaatteita, mutta moni niistä ei kovin imarteleva ollut. Hassua sinänsä, joissakin numeroissa plusmallisto onnistuu olemaan kaikista houkuttelevin.

Kuvat: BurdaStyle.de

Naisellista, pehmeitä linjoja. Astetta parempia vaatteita joululomalle. Mekkoja, jakkuja, hameita, takkeja... Osa oli ihan kivoja perusvaatteita, mutta ei jäänyt mieleen pidemmäksi aikaa. Kivoin oli pusero, jossa rinnan alla oli vyömäinen leikkaus ja pitkät hihat. Etuleikkauksen paikan hakeminen voi tosin vaatia hermoja, jos ei satu sopimaan perusmittataulukoihin, kokemusta on vastaavan mallisista yläosista.


Lempiosioni, vihreitä juhlavaatteita. Ah. Sydämestäni löytyy aina paikka erityisesti pitkille iltapuvuille. Lyhyempiäkin toki löytyi, mutta pitkät valloittivat sydämeni. Ensimmäisessä puvussa olkaimia oli kierretty ja helma leikattu epäsymmetriseksi.


Toisessa iltapuvuista silkkitylliä oli drapeerattu ihanasti puvun päälle. Harmi itselleni, puku oli mitoitettu pienille naisille.


Kaavakuvasta en olisi ajatellut puvun olevan kaunis. Helma oli kapeneva, ja vatsan päälle tuli laskoksia reilusti. Toisaalta tämä voisi toimia ainakin alkuraskaudessa juhlapukuna. Miksei pukua voisi myös lyhentää, jolloin saisi kivan mekon. Kaava oli mitoitettu pidemmille naisille.


Kaupunkilaistyyliä koiraihmiselle. Koirille löytyi trenssitakki, pureskeluluita, tyyny, kaulahihnoja ja luulla koristeltu herkkupussi. Naisille takkeja, housuja, hamekin. Huomio kiinnittyi yläosiin. Keltaisessa topissa ei kovin ihmeellinen etuosa ollut, miehustaan kiinnitetty erivärinen paneeli, mutta selkäosa oli kaunis.


Punaisessa topissa oli samanlainen yläosa kuin ensimmäisessä vihreistä iltapuvuista. Olkaimet näyttivät kiertyvän ympäri. Yksinkertainen asia, mutta hienon näköinen.


Kaunein yläosa oli rusettipaita, jossa etuosan liehukkeet sidottiin näyttävälle rusetille. Kaava oli mitoitettu pidemmille naisille.


Lehden lopusta löytyi myös jouluideoita valkoisen ja harmaan sävyissä. Virkatut lumitähdet oli tärkätty ja ripustettu roikkumaan. Kaunista.


No comments:

Post a Comment